Scandal în Suceava. Un tânăr care a fost refuzat la un interviu de angajare a înjunghiat un client

Un tânăr de 23 de ani din Botoşani, care încercase să se angajeze la un restaurant din municipiul Suceava, dar a fost refuzat, s-a întors, marţi, la acel local şi a provocat un scandal, rănindu-l cu cuţitul pe un client care a intervenit pentru a-l linişti. Bărbatul rănit a fost transportat la spital. Agresorul a fost dus la audieri de către poliţişti.

Poliţia Judeţeană Suceava a transmis că incidentul a avut loc, marţi după-amiază, în parcarea unui restaurant din zona centrală a municipiului Suceava.

Astfel, un tânăr de 23 de ani din municipiul Botoşani, care anterior, în perioada aprilie-mai, se adresase restaurantului pentru a se angaja la bucătărie, s-a prezentat marţi la unitatea economică, având un comportament recalcitrant la adresa angajaţilor.

”Un client de 38 de ani din oraşul Cajvana, aflat la o masă, a intervenit pentru a-l calma şi l-a scos afară pe agresor, moment în care acesta a devenit violent fizic scoţând un cuţit şi aplicand mai multe lovituri clientului de 38 ani. Acesta a suferit mai multe leziuni prin înjunghiere fiind transportat la unitate medicală, constatându-se preliminar că leziunile au fost de natură a pune în primejdie viaţa victimei”, a arătat sursa citată.

Agresorul a fost identificat la locul incidentului, a fost încătuşat şi preluat în custodie de poliţişti fără incidente, fiind transportat la sediul Poliţiei Municipiului Suceava pentru audieri.

De asemenea, la locul faptei a fost identificat şi cuţitul folosit la agresiune, urmând a fi completat şi consolidat probatoriul şi a se dispune măsuri procesuale.

În acest caz s-a iîtocmit dosar penal, cauza fiind preluată de către SIC IPJ Suceava sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, urmând a se stabili cu exactitate toate circumstanţele producerii evenimentului şi a se dispune măsuri procesuale faţă de autor.

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

Ultimele știri