Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa care s-au deschis încă din noiembrie

Se apropie sărbătorile de iarnă și deja marile orașe ale Europei au deschis porțile târgurilor de Crăciun.

Târgurile de Crăciun de la Viena (19 noiembrie – 26 decembrie 2022)

Piața de Crăciun de la Viena este deschisă în perioada 19 noiembrie – 26 decembrie 2022. Luminițele de Crăciun vor fi instalate la Viena de la sfârșitul lunii noiembrie. Cei care ajung la Târgul de Crăciun de la Viena se pot bucura de băuturi calde, atmosferă festivă și de atmosfera festivă.

Târgul de Crăciun din Basel – Elveția (24 noiembrie – 23 decembrie 2022)

Piața de Crăciun din Basel, considerată una dintre cele mai frumoase din Europa se bucură de popularitate, fiind vizitată de turiști din toată lumea. Târgul este deschis în perioada 24 noiembrie – 23 decembrie 2022.

Piața de Crăciun din Salzburg (17 noiembrie 2022 – 1 ianuarie 2023)

Renumită pentru colinde și tradiții străvechi, piața de Crăciun din Salzburg este deschisă în perioada 17 noiembrie 2022 – 1 ianuarie 2023. În acest oraș austriac, tradiția organizării târgului de Crăciun datează din secolul al XV-lea. Turiștii pot asista la concerte gratuite în fiecare zi, în fața catedralei din Salzburg.

Târgul de Crăciun din Budapesta, Ungaria (19 noiembrie 2022 – 1 ianuarie 2023)

Deschis în perioada 19 noiembrie 2022 – 1 ianuarie 2023, Târgul de Crăciun din Budapesta se numără printre cele mai frumoase din Europa. E organizat în piața Vorosmarty, în centrul capitalei Ungariei. Aici, turiștii pot găsi preparate tradiționale, obiecte lucrate manual și se pot distra la concerte gratuite.

Târgul de Crăciun din Praga, Cehia (26 noiembrie 2022 – 6 ianuarie 2023)

Praga, unul dintre cele mai romantice orașe din Europa, organizează și anul acesta tradiționalul Târg de Crăciun. Piața de Crăciun din centrul orașului este cea mai mare din Cehia. Amplasată chiar în inima orașului, este o piață tradițională cehă cu zeci de tarabe din lemn. Comercianții oferă produse tipice de Crăciun, cum ar fi produse din perle de sticlă, fețe de masă brodate manual, jucării din lemn și multe alte lucruri.

Sursa: Sursa Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

Ultimele știri