Afecțiunea de care suferă Ana Bogdan. Sportiva spune că i-a afectat prestaţiile la Limoges

Ana Bogdan, eliminată joi în sferturile turneului de la Limoges, a explicat, într-un mesaj postat în social media, că de obicei dă totul pe teren, însă de această dată a avut probleme din cauza unei viroze respiratorii.

Ea a ataşat şi trei fotografii: în prima este puternică şi hotărâtă, iar în celelalte două este vizibil afectată de viroză.

 “Ce vedeţi în prima fotografie este cum sunt cu adevărat pe teren. Când păşesc pe teren, sunt acolo ca să dau totul. Joc cu inima şi iubesc ce fac!

De această dată nu a fost cum îmi doream să fie, am avut o viroză respiratorie şi am început să mă simt rău din al doilea tur. Am sperat să mă simt mai bine şi să joc în sferturi, aici, la Limoges, dar din nefericire lucrurile s-au înrăutăţit noaptea şi nu am putut face mai mult decât am făcut.  

Aleg în fiecare an să joc la acest turneu pentru că fanii şi toţi cei care fac parte din organizarea acestui turneu mă fac mereu să mă simt ca acasă.

Vreau să le mulţumesc din nou pentru susţinere, să îi mulţumesc antrenorului meu pentru sfaturi şi pentru munca depusă împreună, să le mulţumesc familiei mele şi prietenilor, care îmi sunt mereu aproape, şi fanilor mei care sunt alături de mine indiferent de situaţie.

Acum abia aştept să ajung acasă şi să beau o ceaşcă (nu una, probabil 10 ceşti) de cafea lângă bradul de Crăciun şi, bineînţeles, să îl îmbrăţişez pe Zorro”, este mesajul sportivei, postat pe Facebook.

Ana Bogdan, locul 54 WTA şi favorită 4, a fost eliminată, joi, în sferturile de finală ale turneului de categorie WTA 125 de la Limoges. Bogdan a fost învinsă de sportiva rusă Anna Blinkova, numărul 80 WTA şi cap de serie 9, scor 6-1, 6-2.

 

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

Ultimele știri