Concert inedit în București! Robbie Williams şi Sam Smith vor urca pe scenă

Robbie Williams şi Sam Smith, headlineri la Summer in the City, vor cânta pe 3 şi 4 iunie, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, anunţă organizatorul Marcel Avram în colaborare cu D&D, East European Production şi Concerts East.

Lor li se alătură Editors, LP, Calum Scott, Abby Roberts şi mulţi alţii care vor fi anunţaţi în curând. Abonamentele de două zile sunt disponibile de vineri 16 decembrie de la ora 14:00  pe summercity.ro şi iaBilet.ro cu preţuri early bird pentru o perioadă limitata. (nu vor exista bilete pentru o zi). 

Cel mai mare entertainer al erei sale, Robbie Williams revine la Bucureşti după show-ul sold out din aceeaşi locaţie din 2015. Hituri precum „Let Me Entertain You”, „Angels”, „Millenium”, „She’s the One”, „I’ve Been Expecting You” precum şi multe altele vor fi cantate din nou în Piaţa Constituţiei într-un concert „full length”.

Robbie Williams deţine şi Guiness World Record pentru 1,6 milioane de bilete vândute într-o singură zi, pe lângă faptul că şase dintre albumele sale fac parte din top 100 cele mai bine vândute în Marea Britanie. Cu 7 single-uri numărul 1 în Marea Britanie şi 14 albume de studio numărul 1, 18 Brit Awards şi trei MTV European Music Awards, Robbie Williams este unul dintre cei mai importanţi artişti ai momentului dar şi din istorie.

Sam Smith este, fără îndoială, unul dintre cei mai mari artişti britanici ai tuturor timpurilor. Cu un Oscar şi patru premii Grammy, Sam a primit un American Music Award şi un Glob de Aur. Un artist complex ale cărui melodii au adunat miliarde de vizualizări pe platformele de streaming, vine pentru prima dată la Bucureşti! Pe scena din Piata Constitutiei la Festivalul Summer in the City vor rasuna „ I’m not the only one”, „Too Good at Goodbyes” sau „Dancing with a Stranger.” Cea mai recentă colaborare a sa cu Kim Petras pe piesa „Unholy”, i-a adus deja primul loc în topurile din Statele Unite, piesa urmând să fie prezentă pe următorul său album, „Gloria”, album care va fi lansat în 2023 şi de pe care vom auzi câteva piese la Bucureşti. Sam Smith va oferi fanilor un concert complet „full length” la festivalul Summer in the City.

Biletele de două zile se gasesc pe summercity.ro şi iabilet.ro la următoarele preţuri:

Acces general (în picioare) Early Bird: 449 lei, număr limitat de bilete. Ulterior preţurile vor creste de la 499 până la 669 lei în ziua spectacolului.

Golden Circle  (în picioare): 839 lei, număr limitat de bilete.Ulterior preţurile vor creşte de la 999 lei până la 1119 lei până în ziua spectacolului.

VIP (cu loc in tribuna): 1679 lei – in Tribune – doar 2.000 de locuri disponibile

Summer in the City este un festival prezentat de Marcel Avram in colaborare cu D&D, East European Production şi Concerts East.

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

Ultimele știri