Bărbat ajuns la spital, după ce a fost înjunghiat pe o stradă din Craiova

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a ajuns la spital, luni seară, după ce a fost înjunghiat pe o stradă din Craiova, el având anterior un conflict cu patru, cinci tineri pe care nu îi cunoaştea. Poliţiştii fac cercetări în acest caz.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis că poliţiştii Secţiei nr.1 Poliţie Craiova au fost sesizaţi, luni, de o unitate medicală din municipiul Craiova cu privire la faptul că, un bărbat s-a prezentat la camera de gardă prezentând o plagă înjunghiată.

“Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au legitimat bărbatul în cauză, acesta având vârsta de 36 de ani, din judeţul Vaslui. Bărbatul le-a declarat poliţiştilor că în timp ce se deplasa pe strada Nicolae Titulescu, din Craiova, în urma unui conflict spontan, ar fi fost agresat de 4-5 tineri, pe care nu-i cunoaşte, fiind lovit de unul dintre aceştia cu un obiect înţepător în zona abdominală”, a anunţat IPJ Dolj.

Poliţiştii au întocmit în acest caz un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Ei continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

Ultimele știri