Un tânăr și-a ucis bunicul cu o armă de vânătoare. Nepotul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore

Un bărbat de 81 de ani a fost împuşcat mortal cu o armă de vânătoare, de nepotul său în vârstă de 30 de ani. Arma era deţinută ilegal, iar nepotul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore.

”La data 5 ianuarie a.c., poliţiştii municipiului Lugoj au fost sesizaţi cu privire la faptul că în localitatea Jdioara din judeţul Timiş, un bărbat a fost împuşcat cu o armă de vânătoare. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, constatând faptul că un bărbat, în vârstă de 30 de ani, în timp ce se afla la domiciliul său din localitatea Jdioara, l-a împuşcat accidental pe bunicul său, în vârstă de 81 de ani, cu o armă de vânătoare, pe care o deţinea fără forme legale, rezultând, din nefericire, decesul bărbatului”, a transmis IPJ Timiş.

 

Tânărul, în vârstă de 30 de ani, a fost dus la sediul secţiei de poliţie pentru audieri, ulterior, fiind reţinut pentru 24 de ore. El este cercetat pentru ucidere din culpă, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept. El a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiş.

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

Ultimele știri