Lisa Marie Presley, fiica lui lui Elvis Presley, a murit la vârsta de 54 de ani

Lisa Marie Presley, unica fiică a lui Elvis Presley, a murit, a anunţat mama sa, relatează CNN. Ea fusese dusă de urgenţă la spital după ce a suferit un stop cardiac. Ea avea 54 de ani.

”Cu inima grea, trebuie să împărtăşesc vestea devastatoare că frumoasa mea fiică Lisa Marie ne-a părăsit. Era cea mai înfocată, puternică şi iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodată”, a afirmat Priscilla Presley, într-o declaraţie transmisă de un reprezentant al său.

”Facem apel pentru intimitate, în aceste momente în care încercăm să gestionăm această pierdere profundă. Vă mulţumim pentru dragoste şi rugăciuni. La acest moment nu vom face alte declaraţii”, a adăugat aceasta.

Priscilla Presley şi restul familiei Presley sunt ”şocaţi şi devastaţi de moartea tragică a iubitei lor Lisa Marie”, a arătat un reprezentant al familiei, într-o declaraţie oferită CNN.

”Ei sunt profund recunoscători tuturor pentru sprijin, dragoste şi rugăciuni şi solicită intimitate în acest moment foarte dificil”, scrie în declaraţie.

Lisa Marie Presley, care a fost dusă de urgenţă la spital, după ce a fost găsită la domiciliu în stop cardiac, se afla la terapie intensivă, fiind în comă indusă şi susţinută în viaţă de aparate, cu ajutorul unui stimulator cardiac, anunţa TMZ.

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

Ultimele știri