Directoarea Bibliotecii Judeţene din Târgu Jiu, găsită spânzurată în sediul instituţiei

Directoarea Bibliotecii Judeţene din Târgu Jiu, Olimpia Bratu, a fost găsită spânzurată, marţi, în incinta instituţiei. Ea ar fi lăsat un bilet în care îşi explica gestul.

”În această seară, o veste cumplită ne-a lovit crunt. Doamna OLIMPIA BRATU, director al Bibliotecii Judeţene „Christian Tell”, ne-a părăsit printr-un gest extrem pe care nu ni-l putem explica, cunoscându-i verva, limpezimea şi implicarea în proiectele instituţiei. O distinsă doamnă a culturii gorjene în adevăratul sens al cuvântului, pe care, din păcate, am pierdut-o într-un mod atât de dureros…Împărtăşim tristeţea colegilor noştri din instituţiile judeţene de cultură şi suntem alături de familia greu încercată în aceste clipe sfâşâietoare. Cu profund regret transmitem sincere condoleanţe! Bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace!”, este postarea de pe pagina de Facebook a CJ Gorj.

”La data de 28 februarie a.c., Poliţia Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată, prin apel de urgenţă, cu privire la faptul că în incinta unei instituţii publice din municipiul Târgu Jiu a fost găsită o femeie spânzurată. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit că este vorba despre o femeie de 52 de ani, din municipiul Târgu Jiu. Femeia nu mai prezenta semne vitale, iar cadrele medicale au constatat decesul”, a transmis Poliţia Judeţeană Gorj.

Surse judiciare au precizat pentru News.ro că este vorba despre directoarea Bibliotecii Judeţene din Târgu Jiu, Olimpia Bratu. Ea ar fi lăsat un bilet de adio.

Corpul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările continuă, în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

Ultimele știri