Femeie de 59 de ani din Dolj, violată de un tânăr de 18 ani. Suspectul a fost reţinut de poliţişti

Un tânăr de 18 ani, bănuit că ar fi violat o femeie de 59 de ani, a fost reţionut pentru 24 de ore de către poliţiştii din judeţul Dolj.

”La data de 22 mai a.c., poliţişti din cadrul Secţiei nr.13 Poliţie Rurală Segarcea au reţinut, pentru 24 de ore, un tânăr, de 18 ani, din comuna Gighera, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol”, anunţă, marţi, Poliţia Judeţeană Dolj.

Sursa citată a precizat că, în seara zilei de 21 mai, ora 20:29, poliţiştii au fost sesizaţi de un tânăr de 19 ani, din comuna Gighera, cu privire la faptul că mătuşa sa, în vârstă de 59 de ani, ar fi fost violată.

”La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii care au stabilit că în jurul orei 20.00, un tânăr în vârstă de 18 ani, din aceeaşi localitate, ar fi pătruns fără drept în locuinţa femeii, iar prin constrângere ar fi întreţinut raporturi sexuale cu aceasta”, a mai transmis sursa citată.

Poliţiştii l-au reţinut pe tânăr, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, fiind introdus în centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

În cursul zilei de marţi, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea în vederea luării unei măsuri preventive.

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

Ultimele știri