Preşedintele FIFA, Gianni Infantino: Silvio Berlusconi a fost un vizionar!

Preşedintele FIFA, Gianni Infantino, i-a adus un omagiu lui Silvio Berlusconi, fostul preşedinte al cluburilor AC Milan şi Monza, care a încetat din viaţă luni, la vârsta de 86 de ani.

 „Mulţi l-au văzut ca pe un vizionar şi au avut dreptate. În ceea ce priveşte fotbalul, plănuise totul cu mult înaintea celorlalţi”, a spus Gianni Infantino. „Vreau să mi-l amintesc aşa cum l-am cunoscut, ca pe persoana care – în sportul nostru iubit – a visat şi apoi a transformat acele gânduri în realitate. Transmit o îmbrăţişare puternică şi cele mai sincere condoleanţe tuturor celor care l-au iubit. Şi îţi mulţumim că ne-ai făcut să iubim acest joc incredibil”, a mai declarat preşedintele FIFA despre fostul politician şi om de afaceri, care a murit de leucemie la vârsta de 86 de ani.

Silvio Berlusconi a fost preşedintele clubului AC Milan timp de 31 de ani, între 1986 şi 2017, perioadă în care milanezii au câştigat Liga Campionilor de cinci ori. În anul 2017 Berlusconi a vândut clubul investitorilor chinezi. A cumpărat clubul Monza în anul 2018.

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

Ultimele știri