„TIMBRUL BUDDHA”, UN NOU DROG PERICULOS APĂRUT ÎN ROMÂNIA

„Timbrul Buddha” este de fapt o hârtie absorbantă care se introduce în LSD lichid, apoi se usucă; se consumă prin introducere sub limbă şi are un puternic efect halucinogen al sistemului nervos central.

Polițiștii au găsit asupra unui bărbat de 28 de an din județul Hunedoara un tip de drog periculos, care urma să fie vândut la un festival de muzică. „Timbrul Buddha” a fost găsit întro mașină oprită în trafic în municipiul Cluj-Napoca.

Bărbatul mergea la Festivalul Electric Castle și avea asupra lui și alte trei substanțe interzise: ecstasy, amfetamină şi aşa-numitul crystal.

La percheziţia de la domiciliul traficantului au fost găsite alte droguri, cântare de precizie, plicuri pentru doze individuale, obiecte care purtau urme de substanţă şi alte mijloace de probă. Dealerul a fost arestat pentru trafic de droguri şi de etnobotanice.

„Timbrul Buddha” este de fapt o hârtie absorbantă care se introduce în LSD lichid, apoi se usucă; se consumă prin introducere sub limbă şi are un puternic efect halucinogen al sistemului nervos central. Poate produce decesul prin supradoză chiar şi în cazul utilizatorilor experimentaţi, potrivit Radio România Actualități.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri