KAMALA HARRIS ÎL CRITICĂ DUR PE DONALD TRUMP LA PRIMUL MITING DE CAMPANIE, IAR ACESTA RIPOSTEAZĂ

Vorbind în fața unei mulțimi de aproximativ 3.000 de persoane în statul disputat Wisconsin, vicepreședinta democrată a SUA și-a comparat adversarul cu fraudatorii pe care a spus că i-a urmărit în justiție.

Democrata Kamala Harris a trecut la ofensivă împotriva republicanului Donald Trump în primul miting al campaniei sale pentru Casa Albă, prezentând scrutinul din noiembrie ca pe o alegere între un fost procuror și un condamnat.

Vorbind în fața unei mulțimi de aproximativ 3.000 de susținători din statul disputat Wisconsin, vicepreședinta SUA și-a comparat adversarul cu fraudatorii pe care a spus că i-a urmărit în justiție, relatează BBC.

Între timp, Donald Trump a atacat activitatea acesteia în ceea ce privește gestionarea migrației și a scris pe rețelele sociale că „distruge tot ce atinge!”.

Kamala Harris a obținut sprijinul majorității delegaților democrați, deschizând calea pentru ca ea să devină candidatul partidului.

Duminică, președintele Joe Biden a anunțat că se retrage din cursa prezidențială și și-a exprimat susținerea pentru vicepreședinta sa, pe fondul presiunii crescânde din partea colegilor democrați și donatori, îngrijorați după dezbaterea dezastruoasă cu Donald Trump de la sfârșitul lunii iunie.

Campania incipientă a Kamalei Harris a strâns peste 100 de milioane de dolari (77 de milioane de lire sterline) în cele 36 de ore după ieșirea din scena electorală a lui Joe Biden.

Adăugând un impuls, un nou sondaj național realizat de Reuters și Ipsos o arată pe democrată cu un avans de două puncte procentuale față de republican (44% vs 42% din intențiile de vot).

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri