RESTRICŢII DE CIRCULAŢIE LA PTF SIGHETU MARMAŢIEI PENTRU LUCRĂRI URGENTE LA PODUL PESTE TISA

Traficul rutier va fi restricţionat, începând de luni, la Punctul de Trecere a Frontierei Sighetu Marmaţiei, pentru reparaţii la structura de rezistenţă a podului peste Tisa, a anunţat, sâmbătă, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră (IGPF).

„În baza studiilor efectuate de către Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) cu privire la structura de rezistenţă a podului de peste Tisa, pod ce leagă România de Ucraina, s-a concluzionat faptul că sunt necesare reparaţii urgente la această construcţie. Drept urmare, CNAIR împreună cu firma executantă au anunţat restricţii cu privire la traficul rutier prin Punctul de Trecere a Frontierei Sighetu Marmaţiei, începând cu ziua de luni, pe o perioadă de 30 de zile, între orele 10,00-15,00, de luni până vineri”, precizează IGPF într-un comunicat transmis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, traficul pietonal nu va fi afectat.

Conform estimărilor constructorului, lucrările de reabilitare a podului sunt prevăzute a se efectua până la finele lunii ianuarie 2025, mai precizează comunicatul Poliţiei de Frontieră.

AGERPRES

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri