VREMEA 19 SEPTEMBRIE. TEMPERATURI ÎN UȘOARĂ CREȘTERE

Astăzi, cerul va fi variabil în vest şi sud-vest şi mai mult noros în rest si se vor semnala averse în cea mai mare parte a Moldovei, în Dobrogea, estul Transilvaniei şi local în Muntenia, precum şi în zonele de munte. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor situa între 16 şi 26 de grade. 

În București, valorile termice vor fi mai scazute fata de ziua precedenta, iar mai ales în a doua parte a zilei, trecator va ploua. Vântul va sufla în general moderat, cu viteze în jur de 35 km/h. Temperatura maxima se va situa în jurul valorii de 20 de grade.

La munte, cerul va avea înnorãri temporare şi local vor fi averse, ziua cu precãdere în Carpaţii Orientali, iar noaptea în cei Meridionali. Vântul va sufla slab şi moderat, local şi temporar cu intensificãri cu viteze în general de 50…60 km/h. Valorile de temperatura vor fi comparabile cu cele din ziua precedenta.

 
 

La mare, vremea va fi în general instabila si se va raci fata de ziua precedenta, devenind normala termic. Cerul va fi temporar noros şi, local, va ploua ai sub forma de aversa. Aversele vor fi însotite şi de descãrcãri electrice. Cantitãţile de apã vor fi în general de 15…25 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri locale (rafale în general de 45…55 km/h), dar şi asociate averselor. Temperaturile maxime vor fi de 21…22 de grade. Temperatura apei mãrii va fi de 20…21 de grade. 

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri