SUPORTERII ECHIPEI NAȚIONALE DE FOTBAL VOR AVEA OCAZIA SĂ ASISTE LA ANTRENAMENTUL OFICIAL

Suporterii echipei naționale de fotbal vor avea ocazia să asiste la antrenamentul oficial de luni, 7 octombrie, organizat la Casa Tricolorilor din Mogoșoaia, înaintea meciurilor din Liga Națiunilor împotriva Ciprului și Lituaniei.

Jucătorii echipei naționale, antrenați de Mircea Lucescu, se vor reuni duminică, 6 octombrie, pentru a începe pregătirile în vederea celor două partide din Liga Națiunilor.

Confruntările vor avea loc în deplasare, pe 12 octombrie, împotriva Ciprului, și pe 15 octombrie, împotriva Lituaniei.

Suporterii vor avea ocazia să asiste la antrenamentul de luni, 7 octombrie, programat începând cu ora 18:00, care va fi deschis publicului. Cei interesați își pot rezerva, începând de marți, 1 octombrie, accesul gratuit pe site-ul bilete.frf.ro, fiecare comandă putând include maximum patru bilete. Sunt disponibile 800 de tichete de acces! Acestea se pot obține doar online, pe platforma menționată.

De asemenea, fanii vor avea posibilitatea să achiziționeze echipamente oficiale și alte produse dedicate echipei naționale de la magazinul Romania Store, amplasat la intrarea în baza de pregătire.

În plus, la începutul antrenamentului, va avea loc o sesiune de autografe, oferindu-le suporterilor șansa de a interacționa cu jucătorii.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri