VREMEA 24 OCTOMBRIE. TEMPERATURILE SCAD ÎN TOATĂ ȚARA

Astazi, valorile termice vor fi mai scăzute față de ziua precedentă în majoritatea zonelor, dar mai ales în regiunile extracarpatice, și vor deveni în general apropiate de normalul climatologic al perioadei. Pe parcursul zilei, cerul va fi variabil, cu unele înnorări în sud-vest, însă probabilitatea pentru ploi slabe sau burniță va fi redusă, iar noaptea, în cea mai mare parte a țării, cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu intensificări în sudul Banatului, unde vor fi viteze în general de 45…55 km/h, iar pe arii restrânse la începutul intervalului și în regiunile sud-estice.

Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 20 de grade. Se va semnala ceață, dimineață, mai ales pe văile din Transilvania, iar noaptea, local în zonele joase din centru și est și izolat în rest.

In Bucuresti, valorile termice, vor fi mai scăzute față de ziua precedentă și se vor situa în jurul celor normale perioadei. Pe parcursul zilei cerul va fi variabil, iar noaptea mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 17…18 grade.

La munte, valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă. Cerul va fi variabil ziua, cu unele înnorări în vestul Carpaților Meridionali însă probabilitatea pentru ploi slabe sau burniță va fi redusă, iar noaptea va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Munții Banatului, unde vor fi viteze în general de 45…55 km/h. Dimineața și noaptea, pe văi și în depresiuni, local se va semnala ceață. 

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri