Uzina Ford din Craiova opreşte producţia

Uzina Ford de la Craiova face modificări la programul de lucru al salariaților și chiar estimează o pauză de șase zile, totul din cauza problemei aprovizionării cu semiconductori. 

Uzina Ford de la Craiova va fi alături de cea din Köln, Germania, cel mai puţin afectată de criza micro­cipuri­lor, în condiţiile în care alte uzine ale constructorului au chiar şi peste 20 de zile fără producţie în 2021.

„Ca urmare a problemei aprovizionării cu semi­con­ductori, care afectează o mare parte din industria auto glo­bală, în perioada 26 aprilie – 21 mai Secţia de Pro­ducţie Vehicule de la Ford Craiova va opera în două schim­buri (în loc de trei). În plus, estimăm în acest mo­ment 6 zile fără producţie de vehicule, în data de 29 apri­lie, respectiv în perioada 10 – 14 mai, precum şi 10 zile fără producţie de mo­toare, în perioada 26 aprilie – 14 mai. Con­tinuăm totodată să prioritizăm configuraţiile cheie de vehi­cule, gestionând în mod eficient volumele noastre alo­cate de semiconductori“, a spus Ana-Maria Timiş, purtător de cuvânt al Ford România.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri