Gloria Buzău învinsă categoric de CSM București după o primă repriză în care au marcat un singur gol în primele 16 minute

SCM Gloria Buzău a dat o replică palidă celor de la CSM București în meciul din prima etapă a returului Ligii Florilor. Echipa pregătită de Ovidiu Mihăilă a avut o primă repriză foarte slabă, în care a marcat doar 6 goluri și a primit 14. CSM București a învins cu 29-21 (14-6) pe Gloria Buzău și ambele echipe au rămas pe locurile pe care le ocupau și la sfârșitul turului.

CSM bucurești a condus de la un capăt la altul. Buzoiencele au marcat primul gol prin Janjusevic, în minutul 6, din aruncare de la 7 metri, iar golul doi a fost înscris abia în minutul 17, când Klicovac a marcat pentru 7-2, după al doilea Time-out cerut de mihăilă în acest meci. La pauză CSM București conducea cu 14-6 după o primă repriză cu multe ratări și greșeli de ambele părți.

CSM București a marcat și primele două goluri ale reprizei secunde, ducând diferența la 10 goluri, iar în minutul 37 diferența s-a mărit prima dată la 11 goluri. În minutul 42 avantajul bucureștencelor s-a mărit la 12 goluri, scor 21-9. În a doua jumătate a reprizei a doua, profitând și de faptul că Antrenorul bucureștencelor a trimis pe teren mai multe jucătoare tinere și care nu au prea strâns multe minute în Liga Florilor, Gloria Buzău s-a apropiat la 7 goluri, 25-18 în minutul 53, iar la final echipa lui Adi Vasile a câștigat cu 29-21.

Pentru Gloria Buzău au marcat: Iuganu 5 goluri, Janjusevic 5, Simion 3, Petruș 2, B. Klikovac 2, Livrinikj 1, Moraru 1, Ilie 1, Stoleru 1.

Mâine, de la ora 16.00, Gloria Buzău va juca cu Măgura Cisnădie, un derby între ocupantele locurilor 4 și 5.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri