CFR Cluj l-a transferat pe căpitanul lui Sepsi OSK

CFR Cluj a bifat deja un transfer important pentru sezonul viitor. Campioana celor mai recente trei ediții din Liga 1 și liderul la zi din Liga 1 a obținut semnătura unui fotbalist care se afla și în vizorul lui Gigi Becali, scrie DIGISPORT.

Rachid Bouhenna (29 de ani), nimeni altul decât căpitanul lui Sepsi, a recunoscut faptul că a semnat cu gruparea din Gruia. Gigi Becali și l-a dorit pe algerian și în vara trecută, dar și după ce lotul roș-albaștrilor a fost decimat de COVID-19, în plin sezon. 

Finanțatorul roș-albaștrilor părea decis a relua discuțiile cu Bouhenna la finalul acestui sezon, numai că cei de la CFR au fost mai rapizi.

”Într-adevăr, am semnat cu CFR Cluj, tripla campioană a României în ultimii trei ani. Am avut o perioadă foarte bună, aici, în România. 

A existat interes pentru mine din partea a trei cluburi românești, dar am optat până la urmă pentru Cluj, pentru că este un proiect incitant acolo”, a spus Bouhenna.

Bouhenna a explicat cu ce l-a atras proiectul de la CFR Cluj.

”Este un club care evoluează de la an la an. Clujenii joacă în mod constant în cupele europene iar în acest sezon sunt poziționați foarte bine pentru a lua un alt titlu și de a juca în preliminariile UEFA Champions League .

Este o mare provocare pentru mine. Cred că va fi o bună oportunitate și pentru mine de a prinde echipa națională”, a spus Bouhenna, într-un interviu acordat celor de la lagazettedufennec.com.

Sursă: DIGISPORT

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri