MOUNTAIN BIKE: Triada MTB Avrig

Triada MTB Avrig a ajuns la cea de-a 7-a ediție, fiind una din competițiile tradiționale de deschidere a sezonului de mountain bike. Este în același timp prima etapă din Triada MTB, care aniversează al 10-lea an de existență.

Amânată cu o lună, din cauza vremii nefavorabile, competiția din acest an se va desfășura între 21 – 23 mai, pe durata a 3 zile, clasamentele finale fiind întocmite prin adunarea timpilor din cele 3 etape.

Pe lângă competiția pe etape vom avea, în programul zilei de sâmbătă, concursuri pentru copii, iar duminică cei care nu au 3 zile la dispoziție vor putea concura pe traseele de 70, 45 sau 30 de kilometri. Avem de asemenea și o categorie Family, copil sub 14 ani însoțit de un părinte, care va parcurge un traseu de 22 km și care se vrea mai mult o plimbare în natură și mai puțin o competiție.

Ca și noutate în acest an avem o competiție pentru biciclete asistate electric, probabil prima competiție organizată special pentru această categorie în România. Este o categorie care ia amploare și am pregătit trasee specifice dar și un concept original de desfășurare.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri