Taximetrist buzoian spânzurat în apartamentul în care locuia

Un taximetrist din Buzău și-a pus capăt zilelor spânzurându-se în apartamentul său de pe bulevardul Unirii. Descoperirea a fost făcută luni după-amiază, de un vecin.

Bărbatul avea 59 de ani și locuia singur într-un apartament situat pe bulevardul Unirii din municipiul Buzău. Făcea taximetrie de ani buni, fiind unul dintre cei mai cunoscuți și respectați șoferi de taxi din Buzău. Dar, se pare că în ultima perioadă problemele nu îi mai dădeau pace. Bărbatul era tot mai abătut, iar gândurile negre au început să-i încolțească în minte.

Singurătatea l-a împins să facă un gest necugetat. Acesta ar fi început să acumuleze datorii din pricina a două vicii de care n-a putut scăpa. Alcoolul și jocurile de noroc. Viciile l-au îndepărtat și de familie, fiind divorțat, iar copiii s-au îndepărtat de el. Luni după amiază bărbatul a mers în balcon și s-a spânzurat de o țeavă, fiind găsit fără suflare de un vecin, căruia i s-a părut suspect că bărbatul nu mai răspunde, însă trupul său a putut fi văzut și din stradă, atârnând de acea țeavă.

La fața locului au ajuns și criminaliștii, moartea fiind considerată suspectă. Trupul neînsuflețit a fost dus la morga Serviciul de Medicină Legală Buzău pentru efectuarea necropsiei.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri