Ludovic Orban despre candidatura la președinție României: ”O dată ce candidez la preşedinţia PNL nu scot din calcul şi această perspectivă”

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă, că „o dată ce candidez la preşedinţia PNL nu scot din calcul şi această perspectivă”, întrebat dacă ia în calcul o candidatură și la alegerile prezidențiale.

„Deocamdată, PNL este principalul partid de guvernământ, suntem în parteneriat cu preşedintele României care este încă cu ani buni de mandat. Acest parteneriat a dat roade pentru România şi va da în continuare roade pentru România.

Obiectivul nostru principal este să asigurăm buna guvernare a României şi saltul economic, saltul în dezvoltare, modernizarea, transformarea României într-un centru regional, într-un hub economic care cu adevărat să genereze perspective de creştere a calităţii vieţii şi a veniturilor cetăţenilor români.

Până la alegerile prezidenţiale mai este timp. Sigur că o dată ce candidez la preşedinţia PNL nu scot din calcul şi această perspectivă”, a răspuns Orban, întrebat despre o eventuală candidatură și pentru funcția de șef al statului, conform Agerpres.

Ludovic Orban se află, sâmbătă, în județul Galați, unde se întâlnește cu primarii PNL, efectuează o vizită la Fabrica Artesana din municipiul Tecuci şi participă la lansarea candidatului PNL la Primăria din Târgu Bujor, în persoana fostului subprefect Andra Costache.

Șeful PNL Galați, deputatul George Stângă, și filiala partidului au anunțat că îl sprijină pe Orban pentru un nou mandat în fruntea PNL.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri