Buzoiancă de 40 de ani găsită decedată în propria mașină

Simona Lazăr era căsătorită şi avea trei copii. A lucrat mulţi ani ca infirmieră în secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean Buzău, după care s-a transferat în secţia ATI pentru pacienţi COVID. Pe data de 20 mai 2021, în urma unor tensiuni în familie, conform mărturiilor unor apropiaţi, femeia s-a urcat la volanul maşinii sale şi a plecat de acasă.

Deoarece vineri nu a mai ajuns la serviciu, colegii de tură ar fi sunat-o, însă Simona le-a transmis să o înlocuiască, deoarece nu se simte bine, după care nu a mai răspuns la telefon. Soţul a mers la Poliţie, în cursul zilei de vineri, pentru a declara dispariţia Simonei. Femeia a fost dată în urmărire naţională, sâmbătă fiind publicat şi un anunţ în secţia ”Dispăruţi” de pe site-ul Poliţiei Române.

”La data de 20.05.2021, în jurul orelor 09:00, numita Lazăr Elisabeta Simona a plecat de la domiciliul său cu autoturismul acestora marca BMW şi nu a mai revenit până în prezent. Aceasta are asupra ei documentele sale personale, cardul bancar şi telefonul său mobil, care este închis”, se menţiona pe site-ul Poliţiei Române.

Duminică, o persoană a sunat la 112 şi a anunţat că într-o maşină parcată pe strada Hipodrom, pe o porţiune necirculată din Zona Industrială, se află o femeie ce nu dă niciun semn de viață. Poliţiştii sosiți la fața locului au realizat că persoana decedată în mașină este chiar Simona Lazăr, buzoianca pe care o căutau de două zile.

Ora decesului urmează a fi stabilită de medicii legişti, după efectuarea necropsiei. La o primă evaluare, cadavrul nu prezenta urme de violenţă.

Se pare că în maşină ar fi fost găsit şi un bilet, adresat unei persoane dragi, cu mesajul: ”nu găsesc pe cineva mai de preţ decât tine”. 

Colegii din spital vorbesc despre Simona Lazăr ca despre o persoană foarte muncitoare şi dedicată meseriei sale. Anchetatorii nu ştiu deocamdată cum s-a produs decesul, însă ipotezele conduc către sinucidere. 

Imagine

Sursa: Realitatea de Buzau

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri