Sepsi învinge pe Viitorul și se califică, în premieră, în cupele europene!

Sepsi a obținut calificarea în preliminariile Conference League, după ce a învins-o pe Viitorul, scor 1-0, duminică seara, în finala barajului.

Gazdele au dominat prima repriză. După alte ocazii la poarta lui Cojocaru, în minutul 31 Aganovic a șutat de la marginea careului de 16 metri, portarul echipei dobrogene a respins, mingea a ajuns la un jucător al covăsnenilor, dar Cojocaru și-a salvat din nou echipa de la primirea golului, scrie Realitatea Sportivă.

Portarul Viitorul nu a mai putut interveni și în minutul 42, când o fază confuză a dus la deschiderea scorului. Pedroso a încercat să respingă un balon, dar mingea l-a lovit pe Aganovic și a intrat în poartă.

Viitorul a fost aproape de egalare, în minutul 47, când Artean a țintit transversala!

În urma acestei victorii, Sepsi va juca în turul doi preliminar al Conference League.

Covăsnenii și-au asigurat calificarea la baraj deoarece s-au clasat pe locul patru în play-off-ul Ligii I, iar CSU Craiova a câștigat Cupa României.

De cealaltă parte, Viitorul a încheiat play-out-ul pe locul nouă, în urma  UTA-ei, dar arădenii nu dețin licența pentru cupele europene. În primul baraj, Viitorul a trecut de Chindia, scor 3-2.

FOTO: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

 

Sursa: Realitatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri