Prințul Harry și Meghan anunță nașterea celui de-al doilea copil, o fetiță

Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat nașterea celui de-al doilea copil al lor, o fetiță, scrie BBC. Lilibet „Lili” Diana Mountbatten-Windsor s-a născut vineri dimineață într-un spital din Santa Barbara, California.

Atât mama, cât și copilul sunt sănătoși și bine, a declarat perechea într-un comunicat. Cuplul a spus că și-a numit al doilea copil Lilibet după apelativul pe care l-au dat Reginei mame, străbunica bebelușului.

„Suntem recunoscători pentru iubirea și rugăciunile pentru noi de pe tot globul. Vă mulțumim pentru bunătatea și sprijinul vostru în această perioadă foarte specială pentru familia noastră”, au transmis Harry și Meghan.

Fiica lui Harry și Meghan este a 11-a strănepoată a Reginei Elisabeta a II-a și este a opta în linia de succesiune la tronul Marii Britanii și Irlandei de Nord și al celorlalte țări al cărei șef de stat este Elisabeta a II-a.

„Regina, prinţul de Wales şi ducesa de Cornwall şi ducele şi ducesa de Cambridge au fost informaţi şi sunt încântaţi de vestea naşterii fiicei ducelui şi ducesei de Sussex”, se arată într-un comunicat dat publicităţii de un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham.

Un mesaj de felicitări a venit şi din partea premierului britanic Boris Johnson, în social media: „Multe felicitări ducelui şi ducesei de Sussex pentru naşterea fiicei lor”.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri