Monica Anisie a câștigat alegerile PNL Sector 2

Monica Anisie, fost ministru al Educaţiei, este noul preşedinte al PNL Sector 2, în urma alegerilor din cadrul filialei, care s-au desfăşurat luni, 5 iulie. Aceasta a obţinut 248 de voturi, daţă de cele 174 obţinute de Oana Nicolescu.

Deşi a fost promovată în Guvern de Ludovic Orban, Monica Anisie este unul dintre liderii PNL care şi-au anunţat susţinerea pentru Florin Cîţu în competiţia internă pentru conducerea partidului.

În cadrul conferinţei de alegeri din PNL Sector 2, Monica Anisie a fost criticată de Ludovic Orban pentru că şi-a anunţat susţinerea pentru Cîţu la puţin timp după ce biroul politic al filialei a votat să-l susţină pe actualul preşedinte al PNL pentru un nou mandat.

La rândul său, Monica Anisie a subliniat că la momentul deciziei conducerii Sector 2 privind susţinerea lui Ludovic Orban la şefia PNL el era unicul candidat. „Florin Cîţu este un candidat care merită susţinerea noastră”, a mai spus ea.

Cu privire la convocatorul de la alegerile din filială, ea a explicat că acesta a fost primit de la nivel naţional şi a fost completat. Precizarea a venit după ce pe listele de votare au apărut zeci de persoane în plus faţă de cele care s-au înscris la intrare.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri