Rapid a învins-o pe Chindia Târgoviște în prima etapă a sezonului din Liga 1

Rapid Bucureşti a disputat primul meci în Liga 1 de la revenire, pe Naţional Arena, contra dâmboviţenilor de la Chindia Târgovişte, terminat cu o victorie.

Giuleştenii s-au impus la limită, cu scorul de 1-0, graţie reuşitei din repriza a doua a atacantului Adrian Bălan. Fotbalistul a schimbat tabela de marcaj în minutul 57 al jocului.

Suporterii Rapidului, prezenţi la partida de pe Naţional Arena, au făcut spectacol în tribune.

Adrian Bălan, atacantul Rapidului, a reacţionat la finalul jocului cu Chindia Târgovişte, pe care giuleştenii l-au câştigat.

Echipa Rapidului s-a impus la limită, scor 1-0, pe Naţional Arena, graţie golului din minutul 57 al lui Adrian Bălan.

După primul meci în Liga 1 la Rapid, atacantul a declarat că de două zile abia a mai dormit, atât de mare a fost presiunea pe umerii săi. Acesta le-a dedicat victoria suporterilor care au fost prezenţi pe Naţional Arena.

,,Nu știu. A fost un gol mai muncit, prin alunecare, nu știu, poate și norocos. Înseamnă foarte mult pentru noi. A fost o presiune foarte mare. De două zile abia mai dorm. Îmi doream să văd acești suporteri minunați la meci. Mă bucur că au venit într-un număr mare și că am putut să îi facem fericiți. Ne doream foarte mult asta, presiunea ne-am pus-o singuri.

Când este presiune este și mai frumoasă victoria. Nu știu dacă am fost fricoși. Este primul meci, suntem o echipă nou promovată,  dorința era foarte mare și, din foarte multă dorință, mai și greșești.”, a declarat Adrian Bălan, la finalul jocului cu Chindia.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri