Ludovic Orban: „Vreau să le transmit unora mai puțin obișnuiți cu PNL: cine umilește președintele partidului umilește PNL”

Ludovic Orban – președintele PNL s-a aflat, marți, la Prahova la alegerile interne locale. Candidat pentru un nou mandat la șefia partidului, Orban spune că a fi liderul liberalilor presupune „o răspundere uriașă, o povară imensă și o misiune” pe care a înțeles să o îndeplinească așa cum a putut mai bine.

„Pentru mine, a fi președintele Partidului Național Liberal înseamnă o răspundere uriașă, o povară imensă și o misiune pe care am înțeles să o îndeplinesc așa cum am putut mai bine. Vreau să le transmit unora mai puțin obișnuiți cu Partidul Național Liberal: cine umilește președintele Partidului Național Liberal umilește Partidul Național Liberal în ansamblul său și, la urmă, îl umilește pe fiecare dintre membrii Partidului Național Liberal, provocând un grav deserviciu nouă, fiecăruia dintre noi”, a declarat Ludovic Orban, marți, la Conferința de alegeri a PNL Prahova.

„Suntem la guvernare. Atunci când partidul este la guvernare, oamenii ne judecă după ceea ce facem concret, lucruri concrete. Noi trebuie, în fiecare localitate, să susținem proiectele de dezvoltare ale primarilor Partidului Național Liberal, pentru că forța Partidului Național Liberal este dată în cea mai mare parte de măsura și de capacitatea primarilor liberali de a-și duce la bun sfârșit pe care s-au angajat în fața comunităților că le finalizează. Gândiți-vă că nu numai în localitățile cu primari liberali, dacă primarii liberali își fac treaba, putem câștiga, ci putem câștiga și în alte localități care văd că acolo unde sunt primari liberali lucrurile se mișcă și se îndeplinesc promisiunile și obiectivele”, a adăugat Ludovic Orban.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri