RAPID – FCSB, scor 1-0

Rapid s-a impus în derby-ul cu FCSB, scor 1-0, duminică seară, pe Arena Națională, în etapa a cincea a Ligii I. Nou-promovata nu aprimit niciun gol în cele cinci meciuri jucate în acest sezon.

Cu aproximativ 40.000 de bilete vândute, suporterii celor două echipe au creat o atmosferă ca într-un adevărat derby.

FCSB a avut prima oportunitate de gol a meciului. În minutul 9, noua perlă a echipei lui Gigi Becali, Alin Cordea a avansat și i-a pasat lui Octavian Popescu, iar acesta a șutat spre poarta oaspeților, dar Moldovan a reținut. În minutul 26, Florinel Coman a trimis pe lângă poarta oaspeților, cu un șut de la distanță.

Căpitanul Rapidului, Cristi Săpunaru, și-a încercat și el norocul trei minute mai târziu, dar mingea șutată de el s-a dus mult peste poartă.

Cu șase minute înainte de pauză, Belu a centrat, Alexandru Crețu nu a respins cum și-ar fi dorit, mingea l-a lovit pe Vinicius și a intrat în poartă.

FCSB a început repriza secundă în atac, iar în minutul 52 Florinel Coman a executat o lovitură liberă, dar portarul Moldovan a respins. Ocaziile mari au lipsit, în schimb jucătorii celor două echipe au comis multe faulturi.

Cu șapte minute înainte de final, nervii jucătorilor au cedat. Belu și Serban s-au împins reciproc, iar Sefer și-a lovit un adversar. Florin Tănase a fost lovit de un obiect aruncat din tribune. Șerban a primit al doilea cartonaș galben și implicit pe cel roșu. Sefer a primit direct cartonașul roșu, iar Belu a scăpat doar cu cartonaș galbene.

În prelungirile partidei, Moldovan a respins o minge trimisă de Tănase, din lovitură liberă.

Lider în clasament este CFR Cluj, cu 15 puncte, iar Rapid o urmează în ierarhie, cu 13 puncte. FCSB ocupă locul 4, cu opt puncte.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri