Soarta lui Florin Cîțu, decisă în coaliție! Prima întâlnire a liderilor PNL și USR PLUS după scandalul în care este implicat premierul

Soarta lui Florin Cîțu va fi decisă în coaliție. Liderii PNL și USR-Plus se întâlnesc astăzi, de la ora 17.00, pentru prima dată de când a izbucnit scandalul în care a fost implicat premierul României. 

Ședința va avea loc la Guvern, deși, conform protocolului, trebuia să aibă loc o dată la Camera Deputaților, la Ludovic Orban, o dată la Senat, la Anca Dragu.

Întâlnirea se anunță a fi una cu scântei, având în verere că mai mulți lideri ai USR-PLUS, dar și liderul PNL, Ludovic Orban, au criticat dosarele lui Florin Cîțu din SUA.

Florin Vasile Cîţu a stat arestat două zile în Statele Unite ale Americii pentru conducerea unui autovehicul după ce a consumat băuturi alcoolice. Premierul şi-a recunoscut vina.

Premierul se afla în SUA deja de câţiva ani la momentul respectiv, fiind absolvent al Grinnell College din Iowa, în 1996. Între 1999 şi 2002, când a avut loc şi incidentul de la volan, acesta urma un program doctoral la aceeaşi universitate.

Florin Cîțu are încă un DOSAR. A fugit din SUA și „a uitat” să plătească un credit de aproape 7.000 de dolari

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri