Premierul Florin Cîțu, scos din sărite de jurnaliști! Cum a răspuns la întrebarea legată de consumul de droguri

Premierul Florin Cîțu evită să răspundă la întrebările jurnaliștilor legate de consumul de droguri. El a calificat drept „tâmpită” această întrebare.

”Haideți să terminăm cu astfel de întrebări tâmpite, sincer” a spus Florin Cîțu, solicitat să clarifice dacă a consumat sau nu droguri.

Nu e prima oară când premierul este întrebat acest lucru. În nicio situație, el nu a clarificat situația.

În 16 august, la aceeași întrebare, el a evitat să răspundă. Într-o declarație de presă, Florin Cîțu a fost întrebat direct despre consumul de droguri. El nu a răspuns, evitând întrebarea.

”Legat de dosarele dvs., au rămas câteva întrebări, dacă ne puteți spune de unde ați luat împrumutul. De asemenea, în spațiul public se vorbește despre un consum de droguri. Ați consumat vreodată droguri?” a fost întrebat Florin Cîțu.

Premierul a răspuns:

”Despre… sâmbătă ați… și după aceea trebuie să plecăm… ați sau a fost prezentat în spațiul public un dosar în Statele Unite. M-am informat și eu, este o decizie de respingere a unei sentințe civile, despre care nu am fost informat niciodată, s-a întâmplat în 2009, eram foarte ușor de găsit pentru oricine dorea să mă găsească în 2009. Dar realitatea juridică e că dosarul a fost respins de instanța SUA, eu am încredere în justiția din SUA”.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri