Doi jucatori de la Unirea Slobozia, convocați în loturile naționale ale României

Alexandru Stoica și Robert Mustacă au fost convocați la loturile naționale U21 și U20.

„A devenit o obișnuință să avem jucători la loturile naționale, încă de la loturile naționale de juniori U 15 ( Dragomir Denis 2019, 2021, Bucur Cosmin 2021), Under 18, Under 19 – Lemnaru Mihăiță 2018, Ciobanu Marius 2021, Šavu Marius 2021,Bolohan Raul 2021, iar asta nu poate decât să ne bucure   și să demonstreze încă odată că atât la echipa de seniori  cât și la centrul de copii se lucrează foarte bine . Acum este o premiera pentru clubul nostru. 
Unirea Slobozia este onorată de decizia selecționerului  Florin Bratu  de a convoca un  jucător de al nostru de a ne reprezenta echipa cît și tara la Națională Rominiei U 21  pentru amicalele cu Anglia și Georgia
Cît și Bogdan Lobonț Selecționerul Under 20  a convocat pe  mijlocașul ofensiv Robert Mustacă pentru amicalele cu Anglia și Portugalia .Ne bucuram că investiția noastră în reușitele jucătorilor echipei noastre au fost sub ochii Federației de fotbal din Romania pentru a ne reprezenta țara și a scrie istorie mai departe,” a declarat Ilie Lemnaru, pre;edinte Unirea Slobozia.

Selecționerul Florin Bratu l-a convocat pentru amicalele cu Anglia și Georgia pe atacantul Alexandru Stoica.

Reprezentativa Under 21, care pregăteşte participarea la Euro 2023, va disputa două jocuri amicale în septembrie:

România U21 – Anglia U21 – vineri, 3 septembrie, ora 21:00, stadion Steaua (Bucureşti)

România U21 – Georgia U21 – marţi, 7 septembrie, ora 21:00, stadion ”Anghel Iordănescu” (Voluntari)

 Mijlocașul ofensiv Robert Mustacă a fost convocat de selecționerul Bogdan Lobonț pentru amicalele cu Anglia și Portugalia

Naționala Under-20 va juca primul meci pe 2 septembrie, contra formaţiei similare a Portugaliei, pe Stadionul ”Anghel Iordănescu” din Voluntari (ora 19:00), după care va întâlni Anglia, în deplasare, pe 6 septembrie, pe Stadionul St. George’s Park (ora 16:00).

Sursa: Realitatea de Ialomita

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri