Temperaturile scad semnificativ în această săptămână – Anunțul venit de la ANM: „Se va depune strat de zăpadă”

Vremea se răcește semnificativ în această săptămână. Meteorologul Mihai Huștiu a făcut prognoza pentru următoarele zile, la Realitatea PLUS.

„Ceață în mai multe zone din Transilvania dar și Oltenia, Muntenia și Moldova. Vizbilitatea e sub 200m și izolat chiar și sub 50m. S-ar putea favoriza chiar și producerea ghetusului. După ce se va disipă această ceață, vremea devine în general frumoasă, caldă. Temperaturi care vor atinge 15-16 grade, ceea ce înseamnă temperaturi cu 7-8-10 grade mai mari decât normalul perioadei.

De la noapte ne așteptăm la precepetatii în mare parte din țară. Pe lângă ploi, în zonele montane își vor face apariția și precipitațiile sub formă de ninsoare, se va depune strat de zăpadă. Vremea se răcește de mâine, maxime doar între 3-10 grade. O răcire semnificativă și în Capitală, nu mai mult de 8 grade, ploaie.

Vremea revine în limitele normale, în zilele de miercuri, joi va fi o vreme stabilă, însorită, nu vor mai fi variații semnificative, maxime între 4-10 grade. Pe finalul săptămânii se încălzește din nou vremea însă sunt prognozate și ploi”, a explicat Mihai Huștiu, meteorologul ANM de serviciu.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri