1 Decembrie 2021 – REALITATEA face Marea Unire! Show exploziv cu Anamaria Prodan și Kamara. Spectacol TOTAL în ziua când se rescrie istoria televiziunii

De 1 Decembrie, Realitatea îmbracă haine de sărbătoare! De Ziua României, cele trei televiziuni ale Trustului Realitatea își unesc forțele într-un format exploziv! 

1 Decembrie, zi istorică pentru România! Din 1 Decembrie 2021 se rescrie istoria televiziunii din România!

Trustul Realitatea îmbracă haine de sărbătoare și lansează două televiziuni noi: Realitatea Sportivă și Realitatea Star.

De Ziua României, cele trei televiziuni ale Trustului Realitatea își unesc forțele într-un format exploziv!

De 1 Decembrie, începând cu ora 18:00, vom face show total, marca Realitatea!

Ajungem în casele tuturor românilor! Urmărim realitatea pas cu pas: paradă militară, știri, transmisiuni în direct din toată țara, reportaje emoționante cu români de pretutindeni, interviuri incendiare cu vedete mondene și din lumea sportului, muzică populară și de petrecere, stand-up comedy, dansuri și ansambluri folclorice de top! 

Din 1 Decembrie, cei mai buni jurnaliști din România fac echipă cu Anamaria Prodan și Kamara într-un show de neratat! Artiști de top ai României, vedete, oameni ai sportului și prezentatori surpriză își vor da pase într-un spectacol fenomenal! 

De 1 Decembrie, cele trei televiziuni marca Realitatea – Plus, Sportivă și Star – dau mâna cu românii din toate colțurile lumii și le prezintă Realitatea așa cum n-au mai văzut-o niciodată! Din 1 Decembrie, Realitatea face Marea Unire!

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri