Incendiul care a cuprins blocul din Constanța ar fi fost pus cu intenție. Poliţiştii fac cercetări

 

 

Polițiștii constănțeni efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere prin incendiere și vătămare corporală din culpă, pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor producerii incendiului.

 

„Urmare a incendiului care a izbucnit în această dimineață, 16 decembrie, în jurul orei 1.00, polițiști de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța efectuează cercetări, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere prin incendiere și vătămare corporală din culpă, pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor producerii incendiului, iar în funcție de probele administrate se vor dispune măsurile legale care se impun”, transmit reprezentanții IPJ Constanța.

O cameră de supraveghere aflată vizavi de bloc surprinde momentul unei explozii, iar apoi două persoane sunt văzute fugind în direcţia opusă celei în care izbucnise incendiul, scrie News.ro.

250 de locatari au fost evacuați, peste o sută fiind coborâţi cu autoscările de pe acoperiş sau de la etajele superioare zeci de mașini au fost avariate, după un incendiu puternic izbucnit în noaptea de miercuri spre joi, în parcarea subterană a unui  bloc din municipiul Constanța. Autoritățile au activat Planul Roșu de intervenție.

 

Citiți și  Incendiu violent într-un bloc din Constanta. A fost activat PLANUL ROȘU

Plan Alb activat la Spitalul Judetean în urma incendiului izbucnit la Constanța

 

Sursa: Realitatea de Constanta

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri