A sunat la DSP ca să ceară certificat verde pentru hamsterul său. Ce răspuns a primit

Angajații DSP sunt asaltați în această perioadă de sute de apeluri pe zi. În unele cazuri, solicitările pe care le primesc sunt de-a dreptul bizare. Un exemplu vine de la Iași, acolo unde o femeie a sunat ca să ceară un certificat verde pentru animalul său de companie: un hamster.

Ieșeanca își făcea planuri de călătorie în străinătate și dorea să se asigure că va fi primită cu animalul de companie. Așa că a sunat la DSP Iași și i-a întrebat pe angajați dacă pot să-i elibereze un certificat COVID pentru hamsterul său.

După ce și-au revenit din șoc, angajații DSP i-au explicat femeii că nu va întâmpina probleme dacă pleacă cu hamsterul și că nu se emit certificate pentru animale, a declarat directorul DSP Iași, Vasile Cepoi, potrivit Europa FM.

Nu esta singurul apel care îi llasă cu gura căscată pe angajații DSP. Unele persoane au reclamat că vecinii infectați cu SARS-CoV-2 stau cu fereastra deschisă și că ar putea răspândi virusul, iar alții că vecinii aflați în carantină ies la plimbare sau chiar primesc musafiri.

Sursa: Realitatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri