Anamaria Prodan, ordin de restricție împotriva lui Laurențiu Reghecampf: „Primesc telefoane de amenințare, că ne omoară în casă”

Anamaria Prodan a cerut ordin de restricţie împotriva lui Laurenţiu Reghecampf. Aceasta spune că este mai bine să stea departe unul de celălalt, din cauza ameninţărilor pe care le primeşte.

„Am cerut mandat. Nu mai are voie sa se apropie de mine sau de copii până în momentul în care nu se termină această nenorocire. Consider ca este mai bine sa stam departe unul de celalalt, pentru că primesc zeci de telefoane cu ameninţări: că ne omoară în casă. Am mai pătit nişte lucruri din astea acum câteva luni. Eu sunt şocată pe măsură ce trec zilele. Este un grup criminal în jurul lui Reghecampf care ameninţă, cauta sa ma denigreze, inventează poveşti. Ferească Dumnezeu. Omul este disperat. Pe mine nu mă interesează. El nu trebuie decât să ne dea ceea ce ne-a furat”, a spus Anamaria la emisiunea lui Cristi Brancu, citat de realitateasportiva.net.

Anamaria Prodan a publicat factura unui ceas de aproape 170.000 de dolari pe care l-a cumpărat – Reghe susținea că el ar fi dat banii

Sursa: Realitatea Star

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri