Pregătiri intense pe litoral pentru Paște și 1 Mai

E forfotă mare pe litoral, unde se pun la punct ultimele pregătiri pentru Paște, unde peste 40 de hoteluri din stațiuni au pregătit pachete turistice, iar de 1 Mai vor fi deschise în jur de 100 de hoteluri. Chiar dacă prețurile sunt mai mari față de cele de anul trecut, aproape toate camerele sunt ocupate. 

Pe plaje se lucrează intens. Sunt refăcute terasele și restaurantele, iar administratorii pun deja șezlongurile și umbrelele pentru primii turiști care vor ajunge în weekend.

În maximum două săptămâni toate cele 300 de șezlonguri vor fi montate împreună cu umbreluțele, astfel încât turiștii să le găsească pe poziții. 

„Am decis să cosmetizăm barul pe care-l aveam de 5-6 ani, deja se deteriorase. Încercăm să îl aducem în noile tendințe, să fie mai frumos”, a precizat Răzvan Chiţan, administrator de plajă.

40 de hoteluri primesc turiști de Paște, iar de 1 Mai, vor fi deschise în jur de 100. Pentru trei nopți de cazare, turiștii plătesc de la 1.200 de lei în sus, în funcție serviciile oferite. 

„Prețurile pornesc de la 162 de lei pentru Mamaia, pentru perioada de 1 Mai, iar pentru Paște, prețurile pornesc de la 189 de lei. Aceste oferte sunt pentru hoteluri de două și trei stele, în timp ce, în sudul litoralului, prețurile pornesc de la 118 lei pentru un hotel din Eforie Nord”, a afirmat Ștefan Necula, agent de turism.

Pentru 1 Mai, prețurile la cazare sunt ceva mai mici, anunță reprezentanții hotelurilor. După doi ani de pandemie și restrictii, aceștia speră acum să recupereze pierderile din anii trecuți. 

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri