Deputatul Cristi Barbu, la SFAT cu seniorii din localitatea Suhaia – tradiția continuă. Schimbări majore pentru localnici

După o perioadă în care adunările publice au fost interzise, din cauza măsurilor impuse de starea de alertă, deputatul Cristi Barbu a reluat întâlnirile cu seniorii din localitatea Suhaia. 

La finalul săptămânii trecute, pe platoul din faţa Căminului Cultural, demnitarul teleormănean i-a invitat pe înţelepţii comunei la o discuţie destinsă şi prietenoasă. 

Cele mai importante probleme ale comunităţii locale au fost întoarse pe toate feţele. Discuţiile s-au purtat în jurul proiectelor ce se derulează în comuna Suhaia, stadiul lucrărilor şi care sunt planurile de viitor. 

Imagine

În Suhaia, în această perioadă, sunt demarate o serie de proiecte menite a dezvolta localitatea.

Printre acestea se numără modernizarea drumului comunal care duce la terenurile agricole ale cetăţenilor din Balta Suhaia, o şcoală nouă sau un loc de agrement în care tinerii, şi nu numai, să-şi petreacă timpul liber.

Un alt subiect a făcut referire la vechea Biserică, lăcaş de cult cu o deosebită importanţă pentru seniorii din Suhaia. Aici, lucrările de modernizare şi consolidare sunt în toi, “se lucrează de zor”, după cum a declarat unul dintre cetăţeni, citat de infotr.ro.

Nici crescătorii de animale nu au fost uitaţi. Deşi au existat discuţii pro şi contra pe marginea împărţirii lucernei, s-a găsit soluţia ideală pentru ca toată lumea să fie mulţumită. 

Imagine

În perioada următoare, cel puţin două proiecte, în valoare de milioane bune de lei, urmează să fie implementate la nivelul localităţii Suhaia.

Sursa: Realitatea Din PNL

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri