Maia Sandu, la întâlnirea cu Klaus Iohannis: Ne pregătim de toate scenariile, iar dacă Rusia atacă Moldova, vom cere ajutor

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a afirmat că țara sa este grav afectată de războiul din țara vecină, Ucraina. La conferința de presă comună pe care a susținut-o alături de Klaus Iohannis, Sandu a atras atenția că autoritățile de la Chișinău au nevoie de sprijin, pentru a nu fi destabilizate de criza profundă.

„Suntem cea mai vulnerabilizată țară din Europa in fața situație create de război și de criza economică. Suntem îngrijorați de securitatea țării noastre, instituțiile noastre urmăresc cu atenție situația di regiunea transnistreană, iar acestea vulnerabilizează și mai mult societatea noastă, în special din cauza tensiunilor sociale provocate de scumpirile continue a energiei (…) Forțe interne urmăresc destabilizarea situației din Republica Moldova” (…) Ne pregătim de toate scenariile, iar dacă Rusia atacă Moldova, vom cere ajutor, a declarat Maia Sandu.

 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri