Transmisiune în premieră – Duplex UNICAT în România: REALITATEA PLUS – B1 TV – Proiect DE EXCEPȚIE, în interesul României

Moment UNIC în televiziunea din România. Duminică seara, printr-un DUPLEX EXCEPȚIONAL între televiziunile – Realitatea PLUS și B1 – parteneriatul dintre familiile Păcuraru și Păunescu a trecut la un nou nivel. Proiectul pentru România începe să se materializeze. Cele două televiziuni, reprezentate prin cele două familii care reprezintă unii dintre cei mai mari jucători de pe piața de business de la noi din țară, își unesc forțele într-un proiect extrem de curajos!  

DUPLEX UNICAT în România – Realitatea PLUS și B1

Dialogul în premieră între două televiziuni din România a avut loc duminică seară, între Anca Alexandrescu, realizator Culisele statului paralel, Realitatea PLUS, și regizorul și președintele ARMIS Bobby Păunescu, B1.

Momentul UNIC, premieră în istoria televiziunii din România, poate fi urmărit AICI, la Culisele statului paralel, cu Anca Alexandrescu: www.realitatea.net/emisiuni/culiselestatuluiparalel

Deși există voci care se împotrivesc parteneriatului unic pe piața media, și nu numai, din România, în ciuda piedicilor puse, Realitatea PLUS si B1 TV rămân pe poziții și își continuă proiectul de dezvoltare a țării.

Anca Alexandrescu a precizat că prin acest parteneriat „anunțat zilele trecute, încercați să faceți o apropiere, în mass-media, un parteneriat, fiecare televiziune are un conținut editorial”. 

Bobby Păunescu: „Este o premieră!” | Anca Alexandrescu: „Un parteneriat în interesul românilor!”

Premiera din televiziunea din România a avut loc duminică seară, prin „pasa” dintre Anca Alexandrescu și Bobby Păunescu.

„Este o premieră, deși parteneriatul este între familiile Păcuraru și Păunescu pe media națională și internatională, energie, imobiliare, nu are legătură cu B1 și Realitatea, dar suntem cu toții români și avem același interes. Interesul se cheamă România. Și pentru asta trebuie să facem absolut tot ce putem ca o țară euată, cum spunea președintele României, să încercăm să o aducem din nou pe drum, să construim, toți, împreună. Sigur, nu putem avea toți aceeași opinie. Dar să putem sprijini, ca să urcăm. Interesul nostru e să fim, așa cum ne-a arătat David Popovici, pe locul 1. Uite că se poate! Se poate să revenim.

Și voiam să îți dau această pasă, care se face într-o televiziune de obicei. Noi o facem între două televiziuni, care sunt în concurență, fiind televiziuni de știri, în competiție, în concurență, dar nu în dușmănie”, a declarat Bobby Păunescu, duminică seară.

„Un parteneriat în interesul românilor și României”, a punctat și Anca Alexandrescu.

Proiect curajos încheiat între familia Păcuraru și familia Păunescu – Cea mai ambițioasă strategie de business

Realitatea PLUS și postul B1 TV s-au lansat într-un proiect media, imobiliar și energetic curajos, primul parteneriat din România de acest fel. 

Grupul de firme REALITATEA MEDIA PHG, reprezentat prin Maricel Păcuraru și Alexandra Păcuraru, și grupul de firme B1GCP, reprezentat prin George Constantin Păunescu și Bobby Păunescu, au încheiat un protocol care are drept scop investiții în energie, media și imobiliare în țară și în străinătate. Este o premieră pentru România, iar proiectul curajos se anunță unul de succes.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri