SMS pentru viață. Simona Enciu a supraviețuit cancerului, dar are nevoie de o proteză – Și tu poți face minuni donând 2 euro!

Simona, o tânără care a învins o boală cumplită, cancerul osos, are șansa să meargă din nou, după o suferință de peste 20 de ani. Medicii care au salvat-o nu au reușit să îi salveze și piciorul stâng, pe care i l-au amputat la 18 ani. În acest moment, ea are nevoie de 28 de mii de euro, bani care o vor ajuta să își înlocuiască proteza de la picior. 

Simona Enciu are 42 de ani, locuiește în București și este biochimist. Viața a pus-o la grea încercare chiar la vârsta majoratului când a primit un diagnostic cumplit: cancer osos cu șanse minime de supraviețuire. După ani de tratamente și o luptă contracronometru, a ieșit învingătoare. Medicii au reușit să îi salveze viața, însă nu și piciorul stâng pe care au fost nevoiți să i-l amputeze.

TÂNĂRA CARE A ÎNVINS CANCERUL OSOS

„Sunt recunoscătoare lui Dumnezeu pentru că sunt încă în viață, chiar dacă depind, la fiecare 3-4 ani, de o proteză nouă. Viața mea a atârnat de un fir de ață și, faptul că am reușit să înving cancerul, m-a făcut puternică. Toate persoanele care au avut același diagnostic cu mine la momentul respectiv nu mai sunt astăzi în viață. Nici mie nu mi s-au dat prea multe șanse și, cu toate acestea, am împlinit de curând 42 de ani. E un miracol! Uitându-mă în urmă, îmi dau seama că a fost un drum lung, cu multe obstacole, și cumva am obosit. Am obosit să mă lupt să duc o viață normală, însă nu am altă variantă…. Această proteză de ultimă generație mă ajută să mă pot deplasa normal pentru că are aceleași funcții ca și piciorul meu natural. Sper să reușesc, cu ajutorul celor din jur, să strâng fondurile necesare pentru a o putea comanda cât mai repede. Mai am nevoie de 28.000 euro, o sumă ce depășește cu mult posibilitățile mele financiare”, a spus Simona Enciu.

Sursa: Asociația M.A.M.E.

Cei care vor să o ajute pe Simona Enciu pot dona doi euro prin SMS la numărul 8824 până pe 31 august sau în conturile bancare afișate pe ecran.

CUM POATE FI AJUTATĂ SIMONA SĂ-ȘI ÎNDEPLINEASCĂ VISUL DE A MERGE NORMAL

– Să doneze 2 EURO prin SMS la numărul 8824 până pe 31 august 2022;

– Să doneze prin în conturile în lei și euro al căror titular este Simona Enciu:

Cont RON: RO07BREL0005505705340100

Cont EURO: LT2032500047140142245

Sursa: Realitatea de Bucuresti

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri