Arhiepiscopia Tomisului şi-a făcut cont de TikTok. IPS Teodosie: Sunt bucuros să colaborez cu tinerii

Arhiepiscopia Tomisului a anunţat că şi-a făcut cont de TikTok, precizând că acolo Înalt Prea Sfinţitul Teodosie şi alţi preoţi vor prezenta învăţături creştine. ”Sunt bucuros să colaborez intens cu tinerii pe TikTok întrucât tinerii au cea mai mare nevoie de biserică, de păstori, de îndrumători”, a afirmat IPS Teodosie.

“Ne găsim şi pe TikTok cu numele «Arhiepiscopia Tomisului» unde ÎPS Teodosie şi alţi preoţi şi teologi ai Arhiepiscopiei Tomisului vă vor mărturisi scurt şi la obiect învăţături creştine. Doamne ajută!”, a anunţat Arhiepiscopia Tomisului.

Contul de pe TikTok al Arhiepiscopiei Tomisului are 811 următori şi 4.620 de aprecieri. 

De asemenea, până la trasmiterea acestei ştiri, pe contul respectiv sunt nouă clipuri în care Arhiepiscopul Tomisului spune rugăciuni sau pilde creştine.

Arhiepiscopul Tomisului a afirmat că este bucuros să colaboreze cu tinerii pe această platformă de socializare. 

“Sunt bucuros să colaborez intens cu tinerii pe tik-tok întrucât tinerii au cea mai mare nevoie de biserică, de păstori, de îndrumători. Vă voi fi aproape tuturor pentru că tinerii sunt viitorul nostru şi au nevoie de Lumină. Vă voi da Lumină din Lumina lui Hristos şi Lumină din viaţa bisericii care este maica neamului nostru românesc şi maica tuturor oamenilor de pe faţa Pământului. Doamne-ajută să colaborăm frumos! La mulţi ani, iubiţi tineri!”, a declarat Înalt Prea Sfinţitul Teodosie.

 

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri