Un bărbat condamnat pentru viol s-a întors, după cinci ani, la locuinţa victimei sale. El a fost reţinut, dar apoi instanţa l-a plasat sub control judiciar

Un bărbat în vârstă de 26 de ani, condamnat, în anul 2017, pentru viol, lovire şi violare de domiciliu a fost prins de poliţiştii din Braşov după ce, eliberat fiind, s-a întors la locuinţa victimei sale, o femeie de 62 de ani. Bărbatul a fost reţinut de poliţişti şi prezentat instanţei de judecată, care a decis să îl lase în libertate, sub control judiciar.

Incidentul a avut loc în Predeal, iar bărbatul, condamnat în anul 2017 şi eliberat între timp din penitenciar, s-a întors la casa victimei sale. Femeia l-a văzut pe fereastră şi, speriată, a sunat la 112. 

”La data de 02.11.2022, în jurul orelor 22.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei Staţiunii Predeal au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112, de către o femeie, cu privire la faptul că un bărbat se află în curtea locuinţei sale şi că îi este teamă să nu pătrundă în locuinţă. La adresa indicată a fost direcţionată o patrulă de poliţie, care a depistat persoana în cauză, după ce aceasta fugise într-o zonă împădurită din apropiere, identificată ulterior drept un bărbat, în vârstă de 26 de ani, din judeţul Covasna. În continuarea cercetărilor, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul în cauză a fost eliberat din inchisoare, întrucât, în anul 2017, a fost condamnat pentru săvârşirea infracţiunilor de viol, lovirea sau alte violenţe şi violare de domiciliu, persoana vatămată fiind chiar femeia care a apelat acum serviciul de urgenţă 112”, a transmis, vineri, Poliţia judeţeană Braşov.

Poliţiştii din Predeal au deschis pe numele suspectului dosar de urmărire penală pentru violare de domiciliu. În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore şi dus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv, din cadrul I.P.J. Braşov, iar instanţa de judecată a decis să îl lase liber, dispunând în privinţa sa măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri