Tom Cruise va întrerupe filmările la „Mission: Impossible 8” pentru a asista la încoronarea regelui Charles III

Actorul Tom Cruise va întrerupe filmările blockbuster-ului său „Mission: Impossible 8” pentru a merge la Westminster Abbey, pe 6 mai, unde va avea loc ceremonia de încoronare a regelui Charles III, potrivit The Sun.

Conform tabloidului, evenimentul regal este o zi „de la care nu va lipsi pentru nimic în lume” şi „nu doreşte să refuze invitaţia”. Tom Cruise i-a cerut studioului Paramount să oprească filmările pentru weekend, conform aceleiaşi surse. 

Tom Cruise ar fi un apropiat al cuplului princiar Kate şi William. În iulie anul trecut, actorul a participat alături de aceştia la finala de la Wimbledon.

În luna mai, actorul a făcut furori şi la premiera din Londra a filmului „Top Gun: Maverick”, luând-o de mână pe Kate Middleton pentru a o ajuta să urce câteva scări. 

Decizia de a întrerupe filmările în favoarea încoronării lui Charles III este un eveniment: cunoscut ca un dependent de muncă, care îşi pregăteşte cascadoriile mai multe luni, Tom Cruise îşi dedică acum tot timpul realizării filmelor sale.

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri