Nicolae Ciucă, anunț despre platforma naţională de pregătire pentru situaţii de urgenţă: fiipregatit.ro va fi preluată pe site-urile tuturor instituţiilor publice centrale şi locale

 

Premierul Nicolae Ciucă a declarat miercuri în şedinţa de guvern că pe ordinea de zi se află o hotărâre de guvern care prevede că Platforma naţională de pregătire pentru situaţii de urgenţă, intitulată fiipregatit.ro, va fi preluată pe site-urile tuturor instituţiilor publice centrale şi locale.

 

„Rămânând în aceeaşi linie a măsurilor de combatere a riscului seismic, tot astăzi avem o hotărâre de guvern prin care aprobăm ca instituţiile publice centrale şi locale să publice pe site-urile proprii de internet acel link creat de către Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă”, a spus premierul în deschiderea şedinţei de Guvern.

Premierul a precizat că este un link către platforma naţională de pregătire pentru situaţii de urgenţă, care se numeşte fiipregatit.ro.

”Este o decizie pe care am luat-o pentru a facilita accesul la informare, accesul mai uşor la informare a tuturor cetăţenilor”, a declarat premierul, miercuri, în şedinţa de guvern.

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri