Escrocheria celui mai bun fotbalist care nu a jucat niciodată fotbal: „M-am culcat cu 1.000 de femei şi m-am prefăcut mereu accidentat”

Carlos Henrique Raposo, cunoscut în lumea fotbalului sub numele de „Kaiserul” pentru presupusa asemănare cu Franz Beckenbauer sau „Forrest Gump”, a avut o carieră de 13 ani ca fotbalist profesionist fără să joace şi nu avea aproape deloc abilităţi cu mingea.

De-a lungul carierei a reuşit să-i înşele pe cei de la Botafogo, Flamengo, Bangu, Fluminense, Vasco da Gama, América, Puebla din Mexic, El Paso din Statele Unite şi Gazélec Ajaccio din Franţa.

„Cluburile au înşelat şi înşală foarte mult fotbaliştii. Cineva a trebuit să se răzbune pentru toţi”, s-a justificat Carlos Kaiser (2 aprilie 1963), scrie Marca.

„Kaizer a fost una dintre cele mai emblematice figuri ale fotbalului mondial. A avut o singură problemă: mingea”, îşi aminteşte Ricardo Rocha, fost jucător de la Real Madrid, în filmul „The Greatest Footballer Never To Play Football”.

Cea mai mare aventură a lui în fotbal a fost semnarea contractului cu Puebla de México, unde a petrecut abia şase luni, pentru a obţine ulterior contracte datorită prietenilor săi jucători (Carlos Alberto Torres, Renato Gaúcho, Ricardo Rocha, Romário, Edmundo sau Gaúcho) ca fotbalist la Botafogo, Flamengo şi Fluminense, dar fără intenţia de a juca, prefăcându-se accidentat şi lipsind de la antrenamente pentru a-şi atinge obiectivul.

„Jucătorii ştiau asta, dar toţi erau prietenii mei. Jurnaliştii (pe care i-am plătit pentru a publica reportaje)… nimeni nu m-a persecutat”, explică însuşi ‘Kaiser’ despre abilitatea lui specială de a nu juca.

În momentul în care a fost cel mai aproape de a juca, împotriva echipei Coritiba, ‘Kaiser’ s-a bătut cu suporterii şi a fost eliminat înainte de a intra în teren.

„I-am înşelat pe doctori. A fost o perioadă la o echipă unde se dorea foarte mult să joc şi am avut un prieten dentist. Preşedintele clubului a venit la mine şi mi-a spus: „Nu joci niciodată! Am raportul medical aici şi în sfârşit şi-au dat seama care este problema. Este o problemă dentară.” A fost o minciună pură”, spune el.

„Şi într-un alt club unde am fost legitimat au adus un vrăjitor de magie neagră care să facă ritualuri pentru a-mi vindeca vânătaia. Îl plăteau bine, dar m-am apropiat de el şi i-am spus: „Ia-ţi banii, prietene. Nu e nimic în neregulă cu mine. Ia-ţi banii şi nu te obosi să-ţi faci treaba pentru că intenţionez să rămân accidentat pentru tot restul vieţii”, îşi aminteşte fostul fotbalist în vârstă de 60 de ani.

„Sunt cel mai bun fotbalist care nu a jucat niciodată fotbal… M-am culcat cu 1.000 de femei şi m-am prefăcut că sunt accidentat toată cariera mea”, recunoaşte Carlos Kaiser, care este considerat cel mai mare escroc din fotbalul brazilian după aproape cincisprezece ani ca profesionist fără aproape să joace un joc.minut.

Într-un interviu pentru ziarul „The Sun” din 2018, Carlos Kaiser a mărturisit că în timpul carierei sale de fotbalist „ a fost în cluburi de noapte în fiecare seară până la primele ore ale dimineţii, de luni până luni.

„Nu am fost niciodată în stare să mă antrenez. sau să joc a doua zi. M-am asigurat că sunt văzut cu cei mai buni jucători de fotbal brazilieni. Doar faptul că eram fotbalist m-a făcut un magnet pentru femei. Eram dependent de sex, ca Michael Douglas. Mă culcam cu cel puţin trei femei pe zi”, a adăugat el.

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri