PASTILA PENTRU SUFLET

Gândul zilei

„Mulțumiți, mulțumiți totdeauna lui Dumnezeu! Pentru toate trebuie să-I mulțumim: pentru toate binefacerile, pentru toate povățuirile, pentru toate pedepsele Lui…. .” – Sfântul Luca al Crimeei

Știai că?

 Mărturisitori se numesc mucenicii, martirii creştini din Biserica primelor veacuri, care au preferat să-şi dea viaţa, mărturisind statornic şi fără teamă credinţa lor în Iisus Hristos, în faţa persecutorilor creştinismului. Mărturisitorii sunt acei creştini, care deşi au fost schingiuiţi de moarte pentru credinţa lor, totuşi au supravieţuit chinurilor şi au murit mai târziu.

Pilda zilei

Mărturisirea unui copil

Mai mulţi oameni au început să discute despre credinţa în Dumnezeu şi despre înstrăinarea omului prin păcate de ajutorul lui Dumnezeu. Unii spuneau că viaţa alături de Dumnezeu dă sens existenţei, îl face să trăiască cu un ţel, să lupte pentru mântuirea sufletească. Alţi oameni au afirmat că mai bine trăieşti o viaţă bucurându-te de plăcerile lumeşti, căci o singură viaţă ai pe pământ. Apropiindu-se de ei un copil şi auzind discuţia lor a fost întrebat şi el despre credinţa în Dumnezeu, iar copilul a zis:

– Eu fără Dumnezeu nu pot trăi, nu pot exista, nu pot iubi, de aceea îmi doresc ca fiecare moment al vieţii mele să-l petrec alături de Bunul Dumnezeu şi de Maica Domnului.

Sursa: Realitatea Spirituala

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri