Vremea 9 februarie. Temperaturi anormale pentru această perioadă

Vremea în data de 9 februarie aduce din nou temperaturi ridicate.

Astazi,vremea va fi în continuare deosebit de caldă pentru sfârșitul primei decade a lunii februarie, astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 10…12 grade în Maramureș și estul Transilvaniei și până în jurul valorii de 20 de grade local în Muntenia și Dobrogea. Înnorările vor fi persistente în regiunile nordice și nord-vestice și temporar va ploua în Maramureș și extremitatea de nord a Carpaților Orientali și izolat în nordul Moldovei, Transilvaniei și al Crișanei. În celelalte regiuni, cerul va fi variabil. Vântul va avea intensificări locale în zona montană înaltă, cu viteze de 80…100 km/h în special în Carpații Orientali și Munții Apuseni, iar în restul teritoriului va sufla slab și moderat, temporar cu ușoare intensificări în nord-vest și izolat în centru și sud-est. În orele dimineții, izolat se va semnala ceață.

In Bucuresti, vremea va fi predominant frumoasă și deosebit de caldă, cu valori termice semnificativ mai ridicate decât cele normale. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 18…20 grade.

La munte, valorile termice vor fi în continuare semnificativ mai ridicate față de cele normale în prima decadă a lunii februarie. Înnorările vor fi persistente în nordul Carpaților Orientali, unde temporar va ploua, iar izolat se vor acumula cantități de apă de 10…15 l/mp. În restul zonei montane, cerul va fi variabil ziua, și temporar noros noaptea, însă probabilitatea pentru precipitații va fi redusă. Vântul va avea intensificări locale pe creste, cu viteze de 80…100 km/h în special în Carpații Orientali și Munții Apuseni. 

Vreme frumoasă și caldă până aproape de jumătatea lunii martie, în toată ţara. Prognoza ANM pentru următoarele 4 săptămâni

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri