Anca Alexandrescu este pe urmele lui Coldea! Anchetă explozivă marca Culisele Statului Paralel, începând de luni, de la ora 21.00

Anca Alexandrescu este pe urmele lui Coldea! De la Dubai la Monte Carlo, ochii din umbră au adunat dovezile care arată rețeaua infracțională de la masa „generalului negru” care a îngenuncheat Justiția, politicienii și o țară întreagă! Am aflat cine sunt penalii pe care îi protejează Florian Coldea și Dumitru Dumbravă! 

Unde au birourile, cu ce mașini de lux umblă, ce încrengătură de dosare penale sunt în anturajul protejat de fostul general SRI!

Cine e, de fapt, blonda misterioasă de la masa lui Ovidiu Toma, cine este personajul corpolent pe care nu l-a identificat nimeni până azi! Ce legături există cu vama, Petrom, Ministerul de interne, SRI, Parchet, procurori DNA!  Blejnar, Coldea, Dumitru Dumbravă, Adrian Năstase, clanuri interlope și urmăriți internaționali – un serial care va exploda România! O anchetă explozivă marca Culisele Statului Paralel, începând de luni, de la ora 21.00!

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri